Incompany & training op maat

Op aanvraag

Lees hier meer over incompany trainingen en trainingen op maat.

 

Neem contact met ons op 
Meer weten? Stuur een e-mail naar info@kcpeg.nl. Dan nemen wij contact met je op om verder in gesprek te gaan.

Bij ons Kenniscentrum en de Universiteit Leiden hebben we verschillende expertises op het gebied van sociale, economische en organisatiepsychologie. 

 

Bij het Kenniscentrum bieden we de mogelijkheid om onze trainingen incompany te volgen of om een nieuwe training op maat te ontwikkelen voor jouw afdeling, team of organisatie. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 

Incompany

Ons huidige trainingsaanbod kunnen wij ook incompany geven voor jouw afdeling of team. In overleg kunnen we kijken in hoeverre de inhoud van de training, de locatie  en de vorm kunnen  worden aangepast op jouw wensen.

 

Training op maat 
Ben je geïnteresseerd in een training over een specifiek thema binnen de sociale/economische psychologie dat relevant is voor jouw team, afdeling of organisatie? Denk bijvoorbeeld aan emoties (zoals financiële schaamte), doenvermogen of het uitvoeren van een goede effectmeting. Dan bieden wij ook trainingen aan op maat: een training die we speciaal ontwikkelen buiten ons huidige trainingsaanbod om. Neem contact met ons op om samen vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden. 

 

Neem contact met ons op 
Meer weten? Stuur een e-mail naar info@kcpeg.nl. Dan nemen wij contact met je op om verder in gesprek te gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info