Herfstsymposium: financiële stress bij studenten

SAVE THE DATE - Symposium over financiële stress bij studenten.

 

Na het succesvolle Herfstsymposium over ‘Schulden en financiële stress bij jongeren’ in 2021 organiseren wij dit najaar op donderdag 13 oktober 2022 ons volgende Herfstsymposium. We gaan hierbij door op het thema ‘Financiële stress bij jongeren’ en richten ons nu specifiek op studenten. 

Hiermee sluiten wij aan bij onze expertise over financiële stress en verdiepen wij onze kennis door het te hebben over een belangrijke groep: studenten. Steeds meer studenten en jongeren kampen met financiële problemen of schulden. Dit kan ze tot ver in hun volwassen leven blijven volgen. Daarom is het belangrijk om schulden en financiële stress bij jongeren te begrijpen. Zodat we kunnen helpen of, nog beter, problemen kunnen voorkomen.

 

Aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

 

Sprekers en programma volgen binnenkort. 

Houd onze social media in de gaten voor updates: LinkedIn en Twitter

 

Locatie

Het symposium is in het Utopa-Weeshuis in Leiden, Hooglandse Kerkgracht 17. Op 20 minuten lopen vanaf Station Leiden Centraal. Zie hier de routebeschrijving

 

Livestream

Mocht je niet naar Leiden kunnen komen dan kun je ook hybride deelnemen via onze livestream.

 

Tijd
We beginnen met een inloop met een kopje koffie of thee vanaf 12:30. Het symposium zelf start om 13:00 uur en zal duren tot 17:00 uur. Na afloop is er tijd en ruimte om na te praten met een drankje.

Aanmelden

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor dit evenement

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info