Lentesymposium: Spreek jij je uit?

Gratis Aanmelden

Lentesymposium: Tegenspraak

 

Spreek jij je genoeg uit? De term tegenspraak komt vaker voorbij de laatste tijd, onder andere in de context van de overheid. Wat betekent dit voor jou? Ga met ons in gesprek. 

 

Daarom organiseren wij op 16 mei van 13:00 tot 17:00 een Lentesymposium over tegenspraak, in samenwerking met het Instituut Bestuurskunde en Leiden Leadership Centre. Deelname is gratis.

 

Wil jij in gesprek over tegenspraak? Meld je dan aan.

 

Programma

We hebben interessante sprekers uit de wetenschap, overheid en praktijk:

 

  • Carsten De Dreu is hoogleraar Sociale en Organisatiepsychologie. Hij zal een breed scala aan wetenschappelijke inzichten over tegenspraak met ons delen.
  • Tanachia Ashikali is universitair docent en doet onderzoek naar diversiteitsmanagement, leiderschap en inclusie in publieke organisaties. Ze vertelt meer over psychologische veiligheid: wat is het, wat zijn voorwaarden en hoe kunnen leiders een psychologisch veilige werkomgeving bevorderen/creëren?
  • Sietse Rauwerdink is grondlegger van KoersKaart. Hij gaat in gesprek met het publiek over ‘Tegenspraak of samenspraak?’
  • En tot slot zijn Jesper Betsman en Jessica Vuijk aanwezig van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Jesper deelt zijn observaties en eigen ervaringen over tegenspraak binnen zijn werk met verschillende organisaties binnen de Rijksoverheid. Jessica is gespreksleider bij het programma Dialoog en Ethiek.

 

Is dit iets voor mij?

Iedereen met interesse in tegenspraak binnen organisaties is welkom.

 

Locatie

De sessie vindt plaats op het Kenniscentrum Psychologie en Economisch gedrag, op de Hooglandse Kerkgracht 17H te Leiden. Deze locatie bevindt zich op 15 minuten loopafstand van Leiden CS. Zie hier de routebeschrijving.

 

Livestream

Kun je er niet fysiek bij zijn? Geen zorgen. De sessie wordt live gestreamed. De link naar de livestream vind je hier:

 

Klik hier om online deel te nemen

 

Programma

De middag start met inloop vanaf 12:30. Het programma begint om 13:00 en duurt tot 17:00, waarna we afsluiten met een borrel.

 

Deelname is gratis. Kom je ook? Vul dan graag onderstaand formulier in.

Aanmelden

Vul uw gegevens in om u aan te melden voor dit evenement

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info